Διαφήμιση
Τετάρτη, 17 Μάιος 2023 13:16

300+ νέα προϊόντα από τη Highlite

Στο booth της Highlite στην πρόσφατη έκθεση Prolight+sound 2023 της Φρανκφούρτης μας ξενάγησε ο Raymond Paes (International sales Director) της Highlite, ο οποίος μας περουασίασε τα σημαντικότερα νέα προιόντα της εταιρίας. Και ήταν πολλά…

Παρουσιάστηκε το νέο λογισμικό LAMPY V2 και LAMPY Re-load 4 που είναι πλέον διαθέσιμο για όλες τις LAMPY DMX κονσόλες και έχει σχεδιαστεί σχεδόν εξαρχής φέρνοντας νέα εργαλεία, νέες δυνατότητες και αναβαθμισμένο UI. Μερικές από τις δυνατότητες είναι το νέο Virtual Dimmer και το Virtual Strobe που επιτρέπουν τον προγραμματισμό του show με dimmer strobe effects, ακόμα κι αν δεν υποστηρίζονται από το hardware, ενώ περιλαμβάνεται και η νέα ‘βιβλιοθήκη’ AtlaBase MultiCell library, που παρεμπιπτόντως έχει αναπτυχθεί από Ελληνική ομάδα σχεδιαστών.

Παρόντα στο booth της εταιρίας και τα μέλη της καινούργιας σειράς κινούμενων κεφαλών Shark που είναι ιδανικά για μπάρ, μικρά clubs και μικρομεσαία venues.
Eίδαμε επίσης τη νεά Raccoon series, το Polar Wash 740 από την ομώνυμη σειρά, το αρχιτεκτονικό Image Spot 150CW της Artecta σε λευκό χρώμα, τα Stage Blinder FLEX Blaze και όλη τη γκάμα κονσολών Lampy της Showtec. Παρών και η νέα σειρά μηχανών παραγωγής καπνού Stellar της Showtec.
Παρουσιάστηκαν επίσης και τα 3 Cameleon Spots, 7Q6 Tour, 12Q6 Tour και 18Q6 Tour, όλα τους με IP65-rated RGBWA-UV LED spots με15 μοίρες γωνία beam, καθώς και το Cameleon Flood 15 Q6 Tour και το Cameleon Pixel Bar 15 Q6 Tour.

Από ήχο είδαμε τα νέα DAP NRG σε εκδόσεις 8, 10, 12 και 15 ιντσών όσον αφορά τους δορυφόρους, που συνοδεύονται από 3 sub 12, 15 και 18 ιντσών. Σημειωτόν οτι όλα τα παραπάνω μοντέλα της σειράς διατίθενται σε passive και active έκδοση. Είδαμε επίσης τον εγκαταστατικό εξοπλισμό της εταιρίας με τα επίτοιχα 100Voltiκά ηχεία όπως τα WMS4T, WMS6, WMS6T, WMS4 και άλλα, μαζί με τα ηλεκτρονικά της εταιρίας όπως επεξεργαστές DSP, martrix mixer, usb mixer κλπ. Επίσης, είδαμε και τα SEG Stretch Panel της Wentex που ουσιαστικά είχαν 'ντύσει' το booth της εταιρίας, που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα της έκθεσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προϊόντα του Highlite group θα σας δώσουν στην εταιρία Sivko Electronics…

Επαφή
SivkoElectronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση